‘Frozen’ krijgt een vervolg

‘Frozen 2′ komt er nu echt aan. John Lasseter, het hoofd van Disney’s en Pixar’s animatiestudio, heeft dit verteld op Disney’s aandeelhoudersbijeenkomst. Eerder had Bob Iger, de grote baas van Disney, op dezelfde bijeenkomst al nieuws over de toekomst van ‘Star Wars’. Heel veel informatie over ‘Frozen 2′ is er nog niet. Volgens Variety keren Jennifer Lee en Chris Buck, het regieduo van de eerste film en de korte film ‘Frozen Fever’, terug voor het vervolg, net zoals Josh Gad, de stem van Olaf, en Kristen Bell, de stem van Anna. Bell reageerde gelijk op Twitter met de opmerking “Dreams really do come 2!!! #FROZEN2 #itsofficial

Lees ook:Voorproefje van ‘Frozen Fever’
Lees ook:Disney denkt aan een vervolg op ‘Frozen’
Lees ook:Horrorfilm Frozen is ijzingwekkend spannend
Lees ook:Disney ontmoet ‘Breaking Bad’
Lees ook:Oscars 2014: de winnaars

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>