Voorproefje van ‘Frozen Fever’

‘Frozen’ is nog steeds een gigantisch succes voor Disney. De film bracht meer dan een miljard dollar op en volgens Variety is de verkoop van de merchandise vorig jaar alleen maar toegenomen. Voordat Disney dit succes uit gaat melken met een vervolg komt de korte film ‘Frozen Fever’ uit. Dit filmpje, over een verkouden Elsa die een verjaardagsfeestje wil organiseren voor Anna, wordt als voorfilmpje vertoond bij de bioscooprelease van ‘Cinderella’. Dat is een hele slimme zet van Disney, want ook al is ‘Cinderella’ nu al heel populair, door ‘Frozen’ er aan te koppelen, wordt het een gegarandeerd succes. Daardoor moet je wel tot 18 maart wachten om ‘Frozen Fever’ te zien, maar als je dat te lang vindt duren, kan je hier alvast een voorproefje zien, met nog meer foto’s op de site van Digital Spy.

Lees ook:‘Frozen’ krijgt een vervolg
Lees ook:Disney denkt aan een vervolg op ‘Frozen’
Lees ook:Miljoenen kijken naar ‘Cinderella’
Lees ook:Nieuwste trailer ‘Cinderella’ bevat veel meer drama
Lees ook:Disney ontmoet ‘Breaking Bad’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>