The Rock wordt een zingende halfgod in ‘Moana’

Dwayne ‘The Rock’ Johnson gaat de rol van halfgod Maui inspreken in Disney’s nieuwste animatiefilm ‘Moana’. Kort nadat het gerucht bekend werd, bevestigde Dwayne Johnson het nieuws zelf op Twitter. “Zin in hoofdrol Maui in Disney’s grote volgende animatiemusical, MOANA. Geweldig verhaal!” Daarna sluit hij af met “#TimeToSing”. We kunnen dus een zingende Rock verwachten en ook dat kan deze alleskunner. Hij liet al eerder zijn zangkunsten horenĀ in ‘Journey 2: The Mysterious Island’.

En als homoseksuele countryster in ‘Be Cool’.

Lees ook:Disney wil Dwayne Johnson als halfgod
Lees ook:Nieuwe Pain & Gain foto met Dwayne Johnson
Lees ook:‘San Andreas’ heeft een schokkende trailer
Lees ook:Snitch met The Rock 18 april in de bioscoop
Lees ook:Eerste Snitch trailer met The Rock

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>