Disney wil Dwayne Johnson als halfgod

Dwayne Johnson zou in gesprek zijn met Disney om de mannelijke hoofdrol te spelen in ‘Moana’. Dat meldt The Wrap. Deze animatiefilm van Ron Clements en John Musker (‘The Princess and the Frog’, ‘The Little Mermaid’, ‘Aladdin’) gaat over het Polynesische meisje Moana, die op zoek gaat naar een mythisch eiland in de Grote Oceaan. Ze wordt in haar avontuur geholpen door de halfgod Maui, een rol die Dwayne Johnson in zou spreken en hem ook op het lijf geschreven is.

Dwayne Johnson speelde eerder dit jaar al de halfgod Hercules en hij heeft ook Polynesisch bloed in zich. Zijn moeder komt van het eiland Samoa en voor Johnson is die cultuur heel erg belangrijk. De steeds groter wordende tribal op zijn arm en borst is ook een traditionele Samoaanse tatoeage, die vertelt over zijn leven. Disney heeft echter nog niks bevestigd over een gesprek en ook van Johnsons kant is het erg stil. Het is dus nog een gerucht, maar ik denk dat je er wel op kan rekenen dat hij de rol krijgt.

Lees ook:The Rock wordt een zingende halfgod in ‘Moana’
Lees ook:Nieuwe Hercules trailer met The Rock
Lees ook:Eerste Hercules trailer met The Rock
Lees ook:Disney presenteert… Moana
Lees ook:Journey 2: The Mysterious Island Trailer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>