Disney denkt aan een vervolg op ‘Frozen’

Het lijkt er op dat Disney’s gigantische hit ‘Frozen’ een vervolg krijgt. De Britse krant The Telegraph had een interview met Idina Menzel, de stem van ijsprinses Elsa, en zij werd gevraagd naar de geruchten over een musical en een vervolgfilm. Ze bevestigde lachend dat die er aan komen, maar dat ze niet in allebei speelt. “De musical niet, ik weet niet wat daarmee gebeurt, maar de film hopelijk wel. We zien wel, ik ga er gewoon in mee.”

Heel zeker klinkt ze niet, al blijkt ze in het interview sowieso erg onzeker te zijn, maar er kan natuurlijk altijd van alles veranderen, zeker als een film nog in een vroeg stadium is. Een vervolg op ‘Frozen’ zou uit het oogpunt van Disney heel logisch zijn, de film heeft meer dan een miljard dollar opgebracht en deel twee kan misschien nog meer binnenhalen. Maar aan de andere kant is het ook niet nodig. De film verdient nog steeds geld met merchandise, DVD’s, de soundtrack en straks ook nog een musical.

Voordat het allemaal zo ver is, komt er eerst nog een kort filmpje uit genaamd ‘Frozen Fever’, waarin Anna jarig is en Elsa samen met Kristoff een geweldig feest probeert te organiseren, maar een plotselinge verkoudheid zorgt voor problemen. Het zal mij niks verbazen als Disney dit korte filmpje zal gebruiken om te testen of het publiek wel zin heeft in een tweede deel. Als ‘Frozen 2′ doorgaat, verwacht ComingSoon dat we de animatiefilm in 2018 in de bioscoop zullen zien, want dan heeft Disney een nog onbekende film op de kalender staan.

Lees ook:Voorproefje van ‘Frozen Fever’
Lees ook:‘Frozen’ krijgt een vervolg
Lees ook:Disney ontmoet ‘Breaking Bad’
Lees ook:‘The Simpsons’ doen ‘Frozen’
Lees ook:Horrorfilm Frozen is ijzingwekkend spannend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>