Miljoenen kijken naar ‘Cinderella’

De film is nog niet eens uit en ‘Cinderella’ is nu al een hit. The Hollywood Reporter meldt dat de eerste trailer binnen één dag meer dan vier miljoen keer werd bekeken. Sindsdien staat de teller al bijna op de tien miljoen en de kans is groot dat als je dit leest, er alweer miljoenen views bij zijn gekomen. ‘Cinderella’, of Assepoester, is daardoor de succesvolste Disney-trailer ooit, alleen de Marvel-films, die ook bij Disney horen, deden het beter.

Dit is natuurlijk heel goed nieuws voor Disney, want als de trailer het al zo goed doet, dan zal de film zeker een succes worden. Cinderella staat zelfs al in Vogue. Het modeblad heeft een artikel over hoe de kleding voor de film tot stand kwam en topfotograaf Annie Leibovitz heeft deze prachtige foto gemaakt.

Lees ook:Voorproefje van ‘Frozen Fever’
Lees ook:‘Guardians’ zijn de baas in de bioscoop
Lees ook:Nieuwste trailer ‘Cinderella’ bevat veel meer drama
Lees ook:Veel moois in nieuwste trailer ‘Cinderella’
Lees ook:Nieuwe ‘Cinderella’ blijft trouw aan het bekende sprookje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>