The Rum Diary nu op Blu-Ray

Johnny Depp speelt in deze kleurrijke comedy journalist Paul Kemp, die in de jaren vijftig New York verruilt voor een baantje bij een lokale krant op corrupt en zonovergoten Puerto Rico. Temidden van maffe collega’s en onbetrouwbare locals houdt Paul zich op de been met rum en hamburgers. Zijn nieuwe leven in Puerto Rico krijgt een onverwachte wending als hij verliefd dreigt te worden op de verleidelijke vriendin van een rijke Amerikaan.

Freelance journalist Paul Kemp (Johnny Depp) weet dat hij keuzes moet maken voor zijn leven en carrière, maar schuift dat moment zo ver mogelijk voor zich uit. Hij besluit naar zonnig Puerto Rico te vertrekken, om daar bij The San Juan Star te gaan werken. Paul’s nieuwe, ietwat vreemde collega’s maken hem wegwijs in de wondere wereld waarover de krant dagelijks de kolommen vult. Bij gebrek aan nieuws op het ongeorganiseerde eiland komt dat er vooral op neer dat ze hun dagen slijten op het terras van hun favoriete bar. Paul kan het al snel zo goed vinden met collega Bob Sala (Michael Rispoli) dat ze huisgenoten worden. Maar dan raken ze verwikkeld in een dubieus ontwikkelingsplan van de rijke Amerikaan Sanderson (Aaron Eckhart). Dat Sanderson een bloedmooie vriendin (Amber Heard) heeft maakt het voor Kemp niet makkelijker. Haar verschijning maakt direct een onuitwisbare indruk op Paul’s troebele geest en zet hem er zelfs toe aan eindelijk eens een richting te kiezen.

The Rum Diary is gebaseerd op het gelijknamige boek van Hunter S. Thompson.

Bekijk de trailer:

Regisseur:
Bruce Robinson

Acteur(s):
Aaron Eckhart, Amber Heard, Giovanni Ribisi, Johnny Depp, Michael Rispoli, Richard Jenkins

Blu-Ray info:

Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 120
Schermformaat: High Definition 16:9, 1080p High Definition
Geluidsformaat: DTS-HD Master Audio 5.1
Leeftijdsindicatie: Vanaf 12 jaar
Kijkwijzer: Drugs- en alcoholgebruik, Grof Taalgebruik
Afmetingen: 172 x 137 x 10 mm.
Gewicht: 100 gr.

The Rum Diary is tevens ook op DVD verkrijgbaar.

Met dank aan: Eone

Lees ook:Bekijk clips en foto’s van Johnny Depp’s The Rum Diary
Lees ook:Bioscoop premières week 51
Lees ook:Transcendence poster
Lees ook:Johnny Depp is weer ouderwets raar in ‘Mortdecai’
Lees ook:Nieuwe Need for Speed trailer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>