Blu-ray Must See: Conan The Barbarian

Conan The Barbarian is gebaseerd op de cultromans van Robert E. Howard. Anders dan de eerdere verfilming met Arnold Schwarzenegger, is deze nieuwe versie van Marcus Nispel (The Texas Chainsaw Massacre, Friday the 13th) trouwer aan de boeken van Howard. Een must voor liefhebbers van fantasy-spektakelfilms als The Lord of the Rings en 300.

Verhaal:
Conan is een geboren krijger. De strijd zit hem in het bloed. Van zijn vader leert hij overleven in een brute, barbaarse wereld. Wanneer zijn dorp wordt aangevallen door de boosaardige Khalar Zym en zijn troepen, wordt Conans vader op brute wijze vermoord. De rest van de dorpelingen wordt als slaaf afgevoerd. Dit is voor Conan het begin van een reis vol gevaren. Een reis die van hem een man zal maken. Een reis met maar één eindbestemming: wraak!

De cast bestaat uit Jason Momoa (Stargate: Atlantis, Game of Thrones), Stephen Lang (Avatar, The Men who Stare at Goats, Public Enemies), Rachel Nichols (G.I. Joe: The Rise of Cobra, Star Trek) en Rose McGowan (Machete, Planet Terror, Death Proof). De film wordt geregisseerd door Marcus Nispel (Friday the 13th, The Texas Chainsaw Massacre).

 

Blu-ray info:

Triple Play Blu-ray Combopack + Slipcase + Digipack
16:9 Widescreen (1.78:1) Full HD 1080p – Dolby Digital 5.1 & DTS HD
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld – Genre: Actie
Speelduur: 113 minuten
Extra’s:
· Audio Commentary – Jason Momoa & Rose McGowan
· Audio Commentary – Marcus Nispel
· The Conan Legacy
· Robert E. Howard: The Man Who Would Be Conan
· Battle Royal: Engineering the Action
· Staging the Fights

Kijkwijzer: 16 jaar, geweld

Distributie: Dutch FilmWorks – Publiciteit: MVSP

CONAN THE BARBARIAN is nu in de winkel tevens verkrijgbaar als 2 Disc DVD.

Lees ook:Halloween Trailer vd Dag: A Nightmare On Elm Street (2010)
Lees ook:Sly tegen Khal Drogo in Bullet to the Head Clip
Lees ook:Jason Momoa is een getatoeëerde gladiator
Lees ook:Vervolg Friday the 13th dood verklaard
Lees ook:DVD Watch: Friday the 13th

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>