Nu in de bioscoop: In the Heart of the Sea

Hij draait nu in de bioscoop, de avonturenfilm In the Heart of the Sea, een film waarin walvisvaarders worden aangevallen door een reusachtige walvis. Eigen schuld, dikke bult, denk ik dan. Moet je maar uit de buurt blijven van die beesten.

Moby-Dick

De ramp levert in ieder geval wel een spectaculaire film op, tenminste als je naar de trailer kijkt, lijkt dat van wel.Het verhaal is echt gebeurd en het inspireerde schrijver Herman Melville tot het schrijven van het bekende boek Moby-Dick.

Zie hier de trailer:

Heb jij de film al gezien en wat vond je ervan? Ik hoor het graag hieronder..

Lees ook:Verloren op zee met een walvis achter je aan
Lees ook:Watch This: Tarantino’s favoriete films van 2009
Lees ook:The Family Stone is geen leuke (kerst)film
Lees ook:‘Mad Max: Fury Road’ heeft de stoerste trailer van het jaar
Lees ook:Iron Man 2 brengt speciale IMAX-trailer uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>