Bioscoop premières week 22

Dit zijn de nieuwste film voor deze week:

Prometheus

Sciencefiction / Horror
124 minuten
geregisseerd door Ridley Scott
met Michael Fassbender, Noomi Rapace en Charlize Theron

Een team van ontdekkingsreizigers gaat op een reis door het universum waarbij ze een ontdekking doen die leidt naar de oorsprong van het ontstaan van de mensheid. Hierdoor belanden ze in de gevaarlijkste uithoeken van het universum. Daar zullen ze een angstaanjagend gevecht moeten doorstaan om de toekomst van de mensheid te redden.

 

 

 

The Cold Light of Day

Actie / Thriller
93 minuten
geregisseerd door Mabrouk El Mechri
met Henry Cavill, Bruce Willis en Sigourney Weaver

‘The Cold Light of Day’ gaat over de jonge Amerikaan Will (Henry Cavill) die tijdens een vakantie in Spanje zijn gezin in handen van ontvoerders ziet vallen. Tijdens de zoektocht naar zijn gezin stuit hij op een samenzwering van de overheid en een connectie tussen de kidnapping en zijn vader.

 

 

 

Moonrise Kingdom

Komedie / Drama
94 minuten
geregisseerd door Wes Anderson
met Bruce Willis, Edward Norton en Tilda Swinton

De film speelt zich af op een eiland voor de kust van New England in de jaren ’60. Een jongeman en een meisje worden verliefd op elkaar en besluiten samen weg te lopen. Iedereen is in rep en roer en de hele stad wordt op zijn kop gezet om ze te vinden, wat misschien niet eens zo’n slecht idee is.

 

 

 

 

Our Idiot Brother

Komedie / Drama
90 minuten
geregisseerd door Jesse Peretz
met Paul Rudd, Elizabeth Banks en Zooey Deschanel

Ned (Rudd) ziet het goede in elke situatie en in iedereen, waardoor hij vaak botst met de rest van de wereld – vooral met z’n familie. Nadat hij een tijdje heeft gezeten als straf voor het dealen van marihuana, trekt Ned in bij z’n oudste zus Liz (Mortimer), een hooggespannen moeder van twee. Hij helpt mee in de opvoeding van haar zevenjarige zoon River, maar zijn versie van wat grappig is voor kinderen strookt niet met die van z’n zuster. Nadat hij het leven van Liz op z’n kop heeft gezet, trekt hij in bij de middelste zus Miranda (Banks), een gedreven journaliste. Hij maakt al snel een potje van haar grote doorbraak en verstoort haar voorzichtig opgebouwde liefdesleven. Hij moet dan maar naar z’n jongste zus Natalie (Deschanel), wier wilde verleden als kind haar geluk dreigt te vernietigen. Overal waar Ned komt laat hij chaos achter, maar uiteindelijk ook een zweem van waarheid en geluk.

Lees ook:The Cold Light of Day Trailer met Cavill en Bruce Willis
Lees ook:Bioscoop premières week 11
Lees ook:Jennifer Aniston’s Wanderlust trailer
Lees ook:Bioscoop premières week 1
Lees ook:Bioscoop premières week 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>