Bios Top 10: Mel Gibson kan niet op tegen Avatar

Mel Gibson en zijn Edge of Darkness haalt wel de top 3 deze week, maar komt niet langs Avatar of Sherlock Holmes. De comeback van de acteur lijkt wel een feit, aangezien zijn film aardig scoort.

De zegetocht van Avatar lijkt niet meer te stoppen, de film heeft al ruim 12 miljoen euro in Nederland opgehaald en is wereldwijd de bestbezochte film allertijden. De rest van de top 10…

 

 

Millenium 2

…is op zich niet heel bijzonder deze week. Alles verschuift een plekje omlaag en zelfs Millenium 2: De Vrouw die met Vuur Speelde weet niet omhoog te kruipen.

Vreemd genoeg blijft alleen Did You Hear About the Morgans staan, al verklaart de populariteit van Hugh Grant dat natuurlijk wel. De nieuwe film van de Coen Brothers, A Serious Man, weet nog net onderaan de top 10 te blijven bungelen.

Volgende week nieuw in de bios

Volgende week wordt het spannend om te zien of The Imaginarium of Dr. Parnassus een plekje weet te vinden in de top 10. Ook de film The Box (met Cameron Diaz) is een twijfelgeval, aangezien het thema niet makkelijk te behappen is.

Een film die ongetwijfeld goed is, maar ongetwijfeld niet in de top 10 komt is A Single Man met Colin Firth. Ook de release van Un Prophête zal in eerste instantie weinig doen. Misschien dat de aankomende Oscar voor beste buitenlandse film (toch?) de film ten goede komt.

1. (1) Avatar
2. (2) Sherlock Holmes
3. (-) Edge of Darkness
4. (3) Komt een Vrouw bij de Dokter
5. (5) Did You Hear About The Morgans?
6. (4) Alvin and the Chipmunks 2
7. (6) It’s Complicated
8. (7) Millenium 2: De Vrouw die met Vuur Speelde
9. (8) Up in the Air
10. (9) A Serious Man

Lees ook:Bios Top 10: Disneyprinses versus Avatar
Lees ook:Bios Top 10: Avatar is helemaal Up in the Air
Lees ook:Bios Top 10: Avatar eindelijk van de eerste plaats verstoten?
Lees ook:Bios Top 10: Basterds nog geen Final Destination bereikt!
Lees ook:Bios Top 10: Basterds blijft aan de top!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>