Bios Top 10: Avatar is helemaal Up in the Air

Avatar is een dikke HIT. Ja, met drie hoofdletters want als je in vijf weken tijd al meer geld hebt opgebracht dan Komt een Vrouw bij de Dokter in acht weken verdien je best een schouderklopje.

De nieuwe binnenkomers doen het iets minder, al kan de goede buzz rondom Up in the Air ervoor zorgen dat de George Clooney-film nog gaat stijgen. Voor nu komt de romantische komedie over een eenzame reiziger op de zesde plaats binnen.

Alien ontvoeringen

The Fourth Kind is op de negende plaats binnengekomen. Niet zo’n sterke start als collega-horror Paranormal Activity even geleden had, maar misschien trekt de film aankomende week meer bezoekers.

Critici-lieveling Where the Wild Things Are (wat een fantastische film!) komt onderaan de top 10 binnen. Ook hierbij kan gelden dat positieve mond-op-mondreclame de film een duw gaat geven. Kijk maar naar Das Weisse Band, een Duitse film die buiten de top 10 enorm scoort en al ruim een half miljoen euro heeft binnengehaald (uniek voor een filmhuisfilm).

Meesterspeurder Sherlock Holmes staat achter Avatar stevig. Heeft misschien te maken met de winst van Robert Downey Jr. bij de Golden Globes?

Volgende week is het de beurt aan Triangle om het publiek te laten schrikken. Did You Hear About the Morgans? brengt Hugh Grant weer in de Nederlandse bios en geeft hopelijk It’s Complicated het nakijken. En wat vergeet ik ook alweer…? Millenium 2 natuurlijk. Gegarandeerde hit!

1. (1) Avatar
2. (2) Sherlock Holmes
3. (3) Komt een Vrouw bij de Dokter
4. (5) Alvin and the Chipmunks 2
5. (4) It’s Complicated
6. (-) Up in the Air
7. (6) De Hel van ’63
8. (7) Anubis en de wraak van Arghus
9. (-) The Fourth Kind
10. (-) Where The Wild Things Are

Lees ook:Bios Top 10: Avatar eindelijk van de eerste plaats verstoten?
Lees ook:Bios Top 10: Mel Gibson kan niet op tegen Avatar
Lees ook:Bios Top 10: Blauwe aliens blijken publiekstrekker
Lees ook:Bios Top 10: Disneyprinses versus Avatar
Lees ook:Bios Top 10: Ninja flopt, mishandeld meisje vult zalen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>