Bios Top 10: Ninja flopt, mishandeld meisje vult zalen

De top 5 mag misschien helemaal vast staan, het mishandelde meisje Precious trekt ook volle zalen. De gelijknamige film komt op de achtste plek binnen, maar heeft na Komt een Vrouw bij de Dokter de meeste bezoekers per zaal.

Ninja Assasin daarentegen… Voor zo’n dure film is het niet alleen in Amerika, maar ook in Nederland een flop. Helaas…

 

Megahit

2012 staat stevig in de tweede plaats en heeft al meer dan 4 miljoen opgebracht. Komt een Vrouw bij de Dokter topt de lijst en is een megahit.

Terug naar de Kust haalde New Moon alweer bijna in, zelfs na 6 weken in de bioscoop wordt de Linda de Mol-film goed bezocht. En de opmerkelijke stijger is toch wel A Christmas Carol, van 7 naar 5. Logisch met kerst voor de deur.

Julie and Julia

Paranormal Activity is online zo ongeveer de meest besproken film en haalt per zaal best een aardig bedrag op. Buiten de top 10 gaat Das Weisse Band nog steeds heel sterk en komt Julie and Julia opnieuw binnen! Bijzonder!

Volgende week komen zowel Law Abiding Citizen als Brothers ongetwijfeld binnen in de top 10. Wellicht komt de Nederlandse productie Nothing Personal door de goede recensies (en prijzenregen tijdens Nederlands Film Festival) binnen in de top 20.

1. (1) Komt een Vrouw bij de Dokter
2. (2) 2012
3. (3) The Twilight Saga: New Moon
4. (4) Terug naar de Kust
5. (7) A Christmas Carol
6. (5) Paranormal Activity
7. (-) Ninja Assasin
8. (-) Precious
9. (8) Couples Retreat
10. (6) Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot

Lees ook:Bios Top 10: Actie en Drama gaan hand in hand
Lees ook:Bios Top 10: Een dramaweek in de bios!
Lees ook:Bios Top 10: New Moon haalt het niet bij 2012…
Lees ook:Win! Ninja Assasin op dvd of Blu-Ray
Lees ook:Bios Top 10: Blauwe aliens blijken publiekstrekker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>