Bios Top 10: New Moon haalt het niet bij 2012…

Niet zoals verwacht New Moon, maar juist 2012 staat op de toppositie in de Bios Top 10! De gillende Twi-fans hebben net niet genoeg kaartjes gekocht om het einde van de wereld te doen vervagen, maar ook de andere twee nieuwe films deze week doen het niet denderend.

Met het vooruitzicht van een bepaalde Nederlandse film lijkt het erop dat New Moon in Nederland niet de nummer 1-positie weet te veroveren. Benieuwd naar de rest van de top 10? Check die hieronder:

Kerstfilm

Naast de vampierenfilm zijn de komedie Couples Retreat en A Christmas Carol respectievelijk op de zevende en zesde plaats binnengekomen. Van de kerstfilm is nog een stijging te verwachten, maar mede dankzij de vernietigende recensies is Couples Retreat niet de gehoopte hit.

Terug naar de Kust blijft het sterk doen, maar of deze het hoofd boven water houdt na Komt een Vrouw bij de Dokter is de vraag. Up zakt na een enorme goede run eindelijk een paar plaatsen, van 4 naar 8. En dat This Is It voor de laatste week te zien is, lijkt met de bezoekcijfers in gedachten niet zo’n heel slecht plan.

Das Weisse Band

Wat dan weer balen is, is dat de kwalitatief sterkste film van de afgelopen week (Gouden Palm-winnaar Das Weisse Band) net niet in de top 10 te vinden is en strandt op nummer 11.

Volgende week voert Komt een Vrouw bij de Dokter de lijst ongetwijfeld aan, maar vergeet niet de hype Paranormal Activity (yes, hij is er eindelijk!!). Deze goedkope horrorfilm heeft een grote aanhang en kan voor een lekker bezoekersaantal zorgen.

1. (1) 2012
2. (-) The Twilight Saga: New Moon
3. (2) Terug naar de Kust
4. (5) Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot
5. (3) Michael Jackson’s This Is It
6. (-) A Christmas Carol
7. (-) Couples Retreat
8. (4) Up
9. (6) De Storm
10. (7) Zonder Pardon

Lees ook:Bios Top 10: Een dramaweek in de bios!
Lees ook:Bios Top 10: Einde van de wereld loopt storm
Lees ook:Bios Top 10: Ninja flopt, mishandeld meisje vult zalen
Lees ook:Bios Top 10: Blauwe aliens blijken publiekstrekker
Lees ook:Bios Top 10: Actie en Drama gaan hand in hand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>