Bios Top 10: Einde van de wereld loopt storm

Een en al ellende in de bioscoop top 10, vooral het einde van de wereld doet het goed. De vermakelijke film 2012 neemt na twee weken Michael Jackson de toppositie over. Maar het is niet de enige film die deze week nieuw binnenkomt.

De nieuwe Woody Allen-film Whatever Works haalt de top 10 echter nèt niet en strandt op een elfde plek. Benieuwd naar wat er dan wel in de bioscooplijst terecht is gekomen? 

 

Matig

The Time Traveler’s Wife heeft een kleine aanhang en komt binnen op nummer 10. Zelf de film gezien en vond ‘m nogal… matig. Check later voor mijn recensie! Theo Maassen heeft ook een fanbase, want zijn laatste theatershow Zonder Pardon komt op de zevende plek binnen (nog hoger dan de weekendlijst liet zien eerder deze week!).

Terug naar de Kust zet de zegetocht voort en heeft afgelopen week zelfs meer geld opgehaald dan Michael Jackson’s This is It. Dat betekent dat als 2012 deze week niet was uitgekomen, Terug naar de Kust op nummer 1 zou zijn geëindigd!

Sintstrijd

Sinterklaas staat sterk op een vijfde plek en mocht na drie weken al de 100.000ste bezoeker verwelkomen. Maar ook een andere Sinterklaasfilm kruipt langzaam naar de top 10… De twee Sints gaan elkaar dus met de staf te lijf!

Love Happens knalt bijna de top 10 uit en dat mag ook wel, het is de slechtste film die ik dit jaar heb gezien! Orphan blijft lekker hangen achterin en dat was juist een sterke film en voor een horrorfilm doet Orphan het niet slecht.

Volgende week in de bioscoop

Volgende week is de verwachting dat ook 2012 alweer gaat inbinden, tienermeisjes gaan massaal naar The Twilight Saga: New Moon. Maar wat interessanter is, is hoe A Christmas Carol het in Nederland gaat doen. Das Weisse Band kan door extreem positieve recensies ook wellicht rekenen op een notering. En dan nog de vreemde getimede zomerse film Couples Retreat

1. (-) 2012
2. (2) Terug naar de Kust
3. (1) Michael Jackson’s This Is It
4. (3) Up
5. (5) Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot
6. (4) De Storm
7. (-) Zonder Pardon
8. (6) Orphan
9. (7) Love Happens
10. (-) The Time Traveler’s Wife

Lees ook:Bios Top 10: Geen eng meisje, maar Michael Jackson
Lees ook:Xtra Video: Liefde voor tijdreizen
Lees ook:Bios Top 10: Erfenis Michael Jackson massaal bezocht
Lees ook:Bios Top 10: New Moon haalt het niet bij 2012…
Lees ook:Bios Top 10: Ninja flopt, mishandeld meisje vult zalen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>