Bios Top 10: Basterds nog geen Final Destination bereikt!

Inglourious Basterds lijkt het Nederlandse publiek massaal aan te spreken en laat na drie weken nog geen ruimte voor andere films aan de top. De Tarantino-film blijft stevig bovenaan de top 10. The Final Destination 3D heeft het ook goed voor elkaar en maakt mensen klaar voor het echte 3D-geweld als Avatar.

Eigenlijk zoals voorspeld is deze week een behoorlijk suffe week. Blijkbaar besteden boodschappers hun Albert Heijn filmkaartje liever aan een film die al een poosje draait. Zoals My Sister’s Keeper, die de top 3 binnen komt. Of The Hangover, die weer in de top 10 te vinden is!

De enige nieuwe film die overigens in de top 20 te vinden is, is het Anne Hathaway-drama Passengers op 14. Tja, wat verwacht je als je een film een jaar na de Amerikaanse release pas in de Nederlandse bioscopen uitbrengt? Films als The Informers (Kim Basinger, Mickey Rourke), Shrink (Kevin Spacey) en 9 (Elijah Wood, Jennifer Connelly) weten ondanks hun grote namen geen klapper te maken.

Sommige films blijven deze week staan waar ze stonden, sommige ruilen hun plekje met de film boven/onder hun. Zoals The Taking of Pelham 123, die een plekje stijgt, met G-Force. Millenium, Ice Age en Funny People blijven nog even achterin de top 10 hangen.

Toch verwacht ik dat die films er volgende  week uit liggen. Want dan is Nederland in de ban van De Storm, de verfilming van de Watersnoodramp. Ook Taking Woodstock (over het festival!) en misschien wel Looking for Eric (Cantona) kunnen een plekje veroveren. Welke denk jij dat volgende week de toppositie inneemt? De Storm, Inglourious Basterds of onverwacht The Final Destination?

Check voor de Amerikaanse box-office Hollywood.Blog.nl!

1. (1) Inglourious Basterds
2. (2) The Final Destination 3D
3. (4) My Sister’s Keeper
4. (3) Harry Potter and the Half-Blood Prince
5. (6) The Taking of Pelham 123
6. (5) G-Force
7. (7) Ice Age 3
8. (8) Millenium
9. (9) Funny People
10. (11) The Hangover

Lees ook:Bios Top 10: Basterds blijft aan de top!
Lees ook:Bios Top 10: De Storm waait Basterds genadeloos weg
Lees ook:Bios Top 10: Carry Slee niet opgewassen tegen Storm
Lees ook:Bios Top 10: De Bastards vs. De Wizards
Lees ook:Bios Top 10: Lekkere wijven blijven steken achter kindergrut

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>