Bradley Cooper wil gaan regisseren

Channing Tatum is niet de enige acteur die wil gaan regisseren, Bradley Cooper wil dezelfde ervaring opdoen. Deadline meldt dat hij de film ‘Honeymoon with Harry’ hoopt te regisseren. De komische dramafilm gaat over een man, gespeeld door Bradley Cooper, die zijn verloofde verliest en alsnog op huwelijksreis gaat om haar dood te verwerken. Daar komt hij haar vader, gespeeld door Robert DeNiro, tegen en de twee mannen die elkaar eigenlijk niet mogen, komen onverwachts dichter tot elkaar.

De film is al tien jaar in ontwikkeling. Het begon met een script van Paul Haggis (‘Crash’, ‘Million Dollar Baby’, ‘Casino Royale’) en was gebaseerd op een ongepubliceerd boek. Het duurde een goede zes jaar voordat Bradley Cooper en Robert DeNiro bij het project betrokken raakten. Door de mix van dood en humor zag geen enkele studio er echt heil in. Ondertussen werd het script herschreven en werd druk gezocht naar een regisseur. Daardoor duurde het nog eens vier jaar voordat er wat meer beweging in kwam.

Nu wordt het script nogmaals herschreven, dit keer door Dan Fogelman de schrijver van ‘Crazy, Stupid, Love’. En wie weet gaat Bradley Cooper de film regisseren. Het kan zijn dat Cooper zich aangeboden heeft om de film eindelijk van de grond te krijgen, maar de laatste tijd is hij bezig zichzelf verder te ontwikkelen. Hij staat in het theater met het stuk ‘The Elephant Man’ en hij produceerde het oorlogsdrama ‘American Sniper’.

Lees ook:Jennifer Lawrence en Bradley Cooper weer samen in een film
Lees ook:Bradley Cooper als Lance Armstrong?
Lees ook:Bradley Cooper worstelt met zijn geweten in intense trailer
Lees ook:Geen Bale? Doe dan maar Fassbender
Lees ook:DiCaprio en DeNiro samen in een film van Scorcese

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>