Het vervolg op ‘Twins’ laat nog even op zich wachten

Het script van ‘Triplets’, het vervolg op de comedy ‘Twins’, is af en de studio is er erg enthousiast over, maar het is de vraag of de film ooit gemaakt wordt. Acteur Josh Gad (‘jOBS’, ‘The Internship’, ‘Frozen’) heeft het script geschreven en om zijn nieuwste film ‘The Wedding Ringer’ te promoten, deed hij mee aan een Ask Me Anything op Reddit. Daar werd hem gevraagd hoe het nu zit met ‘Triplets’.

“Uh, weet je… het script is eigenlijk klaar. Iedereen is het eens dat het geweldig is. We hebben twee versies gemaakt. Universal, dacht ik, heeft om wat voor reden dan ook op de pauzeknop gedrukt. Zelf denk ik dat ze nog uit proberen te zoeken of ze wel of niet een vervolg willen maken.”¬†Voor wie de film niet kent; in de comedy ‘Twins’ zoekt Arnold Schwarzenegger naar zijn tweelingbroer en dit blijkt Danny DeVito te zijn. Die twee lijken natuurlijk helemaal niet op elkaar en dat is dus ook de grap. Josh Gad vertelde dat in ‘Triplets’ de twee mannen ontdekken dat ze eigenlijk een drieling zijn en dat hun derde broer Eddie Murphy is. Die ontdekking leidt er toe dat de twee mannen, die uit elkaar zijn gegroeid, weer dichter tot elkaar komen.

Lees ook:Arnold heeft wel zin in een tweede ‘Running Man’
Lees ook:Bradley Cooper wil gaan regisseren
Lees ook:Kristen Wiig officieel in Anchorman: The Legend Continues
Lees ook:Met deze lijst mis je geen enkele superheldenfilm
Lees ook:Schwarzenegger & Stallone samen in The Tomb en het ziekenhuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>