Zo hadden de nieuwe ‘Turtles’ er bijna uitgezien

De nieuwe Ninja Turtles hadden bijna een compleet andere look gehad. Concept artist Jerad S. Marantz heeft op zijn blog een aantal designs gedeeld die hij voor ‘Teenage Mutant Ninja Turtles’ maakte. Het verschil met het uiteindelijk resultaat is letterlijk erg groot. Deze alternatieve designs tonen veel slankere schildpadden, die iets meer op elkaar lijken, maar wel met een aantal subtiele verschillen. Met name Raphael valt op door zijn stekelige huid, wat weer een verwijzing is naar zijn prikkelbare karakter. Ook Splinter is erg bad ass en ziet eruit alsof hij zo uit een oude Kung Fu film is gelopen. Maar het belangrijkste is dat deze Turtles van Marantz niet zulke rare neusjes hebben.

Lees ook:Eerste Teenage Mutant Ninja Turtles trailer
Lees ook:Teenage Mutant Ninja Turtles teaser posters
Lees ook:Alles wat er mis is met de nieuwe ‘Teenage Mutant Ninja Turtles’
Lees ook:Win! Ninja Assasin op dvd of Blu-Ray
Lees ook:‘Transformers 4′ maakt kans op zeven Razzies

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>