Worstelaar is niet meer blij met film over zijn leven

De thriller ‘Foxcatcher’ gaat over een waargebeurde misdaad en daar is niet iedereen even blij mee. Het verhaal draait om Mark Schultz, een worstelkampioen, die onder de invloed komt van de extreem rijke John du Pont. Dit verhaal is in Nederland niet echt bekend, dus ik zal niet verklappen wat voor drama er is gebeurd. Mark Schultz vond het in ieder geval een geweldige film en had er alleen maar positieve dingen over te vertellen. Totdat hij de recensies begon te lezen.

Het viel hem op dat recensenten het hadden over een seksuele spanning tussen Schultz en du Pont. Dat vond Schultz minder leuk. Een film maken over een tragedie in zijn leven is prima, maar noem hem geen homo. Op Twitter ging hij helemaal los en bedreigde regisseur Bennett Miller zelfs. Zijn woedende reacties heeft hij inmiddels verwijderd, waaronder de Tweet waarin hij zeven keer roept dat hij de film haat, en op Facebook bood hij zijn excuses aan. “Mijn verhaal en mijn leven zijn echt. Ik ben een echt mens. Al waren de Tweets uit woede, ik heb er geen spijt van dat ik voor mijzelf opkwam, noch heb ik er spijt van dat ik de enige andere man, die de macht had om mijn imago en nalatenschap te beïnvloeden, ter verantwoording riep.”

Tussen alle boze Tweets door nam hij ook de tijd om zijn boek te promoten en je zou bijna denken dat het hem daar vooral om gaat. ‘Foxcatcher’ is in ieder geval een aanrader, die in februari pas hier draait. Channing Tatum speelt Mark Schultz en Steve Carell zet de beste rol van zijn leven neer als de kille John du Pont.

Lees ook:Celebs krijgen er weer van langs in de ‘Mean Tweets’
Lees ook:James Gunn denkt aan meer ‘Guardians’ en haat het einde van ‘Lost’
Lees ook:Nu in de bioscoop: In the Heart of the Sea
Lees ook:Wahlberg is nog niet klaar met ‘Transformers’
Lees ook:George Lucas had plannen voor een nieuwe ‘Star Wars’-trilogie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>