Stallone bevestigt nieuwe ‘Rambo’ en verklapt het einde van ‘Creed’

Helemaal uit het niets gooide Sylvester Stallone eventjes zijn toekomstplannen op Twitter en melde tussen neus en lippen door dat er een nieuwe ‘Rambo’ aankomt. In zijn eerste update vertelde Stallone dat hij naar Philadelphia ging om ‘Creed’ op te nemen, deze spin-off van ‘Rocky’ gaat over de kleinzoon van Apollo Creed die getraind wordt door Rocky Balboa. De tweede update van Stallone was echter een stuk interessanter. ”Maak Scarpa gebaseerd op gangster Greg Scarpa na LAST BLOOD RAMBO…”

Het komt niet als een hele grote verrassing dat hij weer in de huid kruipt van oorlogsmachine John Rambo. Die geruchten gaan al langer en Stallone twijfelde of hij nou wel of niet nog een vijfde film over Rambo zou maken, maar nu heeft hij het bevestigd en met een titel als ‘Last Blood’ zal dit wel echt de laatste zijn. Al in 2012 vertelde hij aan MTV dat hij een verhaal in zijn hoofd heeft. De nieuwe film zou zich afspelen in Mexico met de drugsoorlog als achtergrond en Rambo komt tot de conclusie dat hij niet langer weg kan vluchten voor wie hij echt is. Hij is geen boer en hij zal nooit een simpel leven kunnen leiden, dus hij accepteert zijn lot en gaat vechtend ten onder.

Dat verhaal kan nog helemaal veranderen. Want naast acteur is Stallone ook regisseur en schrijver. Zijn derde update was daarom ook een kijkje op zijn werkkamer. Hij maakte een foto van zijn bureau met een aantal papieren, maar eentje daarvan was de laatste pagina van het scenario van ‘Creed’. Volgens Cinemablend kan je de pagina zelfs lezen als je de foto omdraait en inzoomt. Dan kom je dus te weten hoe de film eindigt, maar misschien houdt Stallone iedereen voor de gek en is dit gewoon een grap van hem. Als je verrast wil worden, moet je de pagina hoe dan ook niet lezen en je gewoon vergapen aan zijn verzameling messen, die hij om een of andere reden in zijn bureau heeft geramd.

Lees ook:Acteur Charles Napier overleden op 75-jarige leeftijd
Lees ook:Lees hier het script van ‘Nightcrawler’
Lees ook:Dit moet je allemaal doen om een Tarantino-script te mogen lezen
Lees ook:Arnold heeft wel zin in een tweede ‘Running Man’
Lees ook:Ontslagen regisseur ‘Star Trek 3′ is ook geen schrijver meer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>