Verwacht geen vervolg op ‘Jack Ryan: Shadow Recruit’

Een vervolg op de actiethriller ‘Jack Ryan: Shadow Recruit’ komt er niet meer aan. Dat heeft Chris Pine verteld aan Moviefone. “Ik denk niet dat de film voldoende geld heeft opgebracht om dat te laten gebeuren. Daar heb ik wel spijt van, dat we er niet het beste uit hebben gehaald.” Hij hoopt dat er nog wel een film met Jack Ryan aankomt, met of zonder hem. “Het is een geweldige serie en als ik het niet ben, dan hoop ik dat het een vijfde leven krijgt.”

Met vijfde leven bedoelt Pine dat hij al de vierde acteur was die de rol van CIA-agent Ryan speelt. Dit Amerikaanse antwoord op James Bond werd eerder gespeeld door Alec Baldwin (‘The Hunt for Red October’), Harrison Ford (‘Patriot Games’, ‘Clear and Present Danger’) ¬†en Ben Affleck ‘(The Sum of All Fears’). Chris Pine had de rol weer nieuw leven in moeten blazen met ‘Shadow Recruit’ maar dat is hem niet gelukt. Gelukkig heeft hij meer succes als de nieuwe Captain Kirk in ‘Star Trek’. Over het derde deel kon hij echter nog niet veel vertellen. “Ik denk dat we volgend jaar gaan filmen. Ik weet nog niks over het verhaal maar ik heb het script ook nog niet gelezen. Ik weet zeker dat er ergens een script is, maar ik heb het nog niet gelezen.”

Lees ook:Chris Pine als Tom Clancy’s Jack Ryan
Lees ook:Nieuwe Star Trek Into Darkness foto
Lees ook:Star Trek Into Darkness Teaser Trailer
Lees ook:Nieuwe Star Trek Into Darkness Featurette
Lees ook:Heel veel Star Trek Into Darkness foto’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>