Lees hier het script van ‘Nightcrawler’

Als je altijd al een scenario hebt willen, lezen, heb ik goed nieuws voor je. Het script van ‘Nightcrawler’, een van de beste en spannendste films van dit jaar en een mogelijke kanshebber bij de Oscars, is nu te lezen op de website van The Wrap. Het is een goede honderd pagina’s lang, wat normaal is voor een script, maar je bent er sneller doorheen dan je denkt. ‘Nightcrawler’ is een van mijn favoriete films van dit jaar en als je dit misdaaddrama over de gewetenloze camerajournalist Lou Bloom nog niet hebt gezien, kan ik je de film aanraden en als je de film al wel hebt gezien, kan ik je aanraden dit script te lezen. Want iedere film, of die nou heel goed of bizar slecht is, begint met een scenario en het is altijd interessant om te zien hoe een film er op papier uitziet.

Lees ook:‘The Grand Budapest Hotel’ is populair bij de BAFTA’s
Lees ook:Check dit filmpje als je ‘Interstellar’ wilt begrijpen
Lees ook:Veel geheimhouding rond het script van de tweede Jobs-film
Lees ook:Het script van ‘Bond 24′ is bijna klaar
Lees ook:The Visit van M. Night Shyamalan valt toch een beetje tegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>