Wie willen er allemaal spelen in ‘Ghostbusters 3′… en wie niet?

Sony is nog in de beginfase van de nieuwe ‘Ghostbusters’-film, maar dankzij de gelekte mails kunnen we mooi volgen waar ze mee bezig zijn. Het laatste nieuws is dat ‘Ghostbusters 3′ inderdaad een reboot gaat worden met een vrouwelijke cast. Volgens The Daily Beast hebben Jeniffer Lawrence, Emma Stone, Melissa McCarthy, Amy Schumer en Lizzy Caplan allemaal interesse getoond voor een rol in de film.

Zelfs Ryan Gosling zou interesse hebben in ‘Ghostbusters 3′. Uit e-mail verkeer tussen Sony-baas Amy Pascal en Ilene Feldman, de manager van Gosling, zou de acteur weg zijn van Pascal en het heel fijn vinden om met haar samen te werken. Pascal vroeg toen aan Michael DeLuca, topman bij Columbia Pictures, in welke films Gosling interesse zou hebben. DeLuca vertelde Pascal dat Ilene Feldman hem vertelde dat Gosling haar vertelde dat hij wel interesse had in de nieuwe ‘Ghostbusters’. En toevallig was regisseur Paul Fieg juist bezig met het bedenken van een mannelijke rol voor de film.

Uit een andere gelekte mail blijkt dat Bill Murray, een van de originele Ghostbusters, geen interesse had om aan de nieuwe film mee te werken. Dat konden ze bij Sony niet waarderen en de juridische afdeling ging kijken of ze hem via de rechter konden dwingen. Daarbij werd ook gezegd dat er niks mis was met een “agressieve aanpak”. Bij de juridische afdeling van Sony snapten ze wel dat het grote publiek dit niet mocht weten, want Murray is een geliefd acteur en die pak je niet op zo een manier aan, daarom moest dit geheim gehouden worden…oeps.

Lees ook:Geruchten doen de ronde over Ghostbusters 3
Lees ook:Dames gezocht voor ‘Ghostbusters 3′
Lees ook:Bill en Bruce gaan naar ‘Magic City’
Lees ook:Channing Tatum wil ook Ghosts busten
Lees ook:Sony hack leidt tot excuses

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>