En de Oscar gaat naar…’Transformers’?

Ieder jaar mogen filmstudio’s een selectie maken van eigen films die ze onder de aandacht willen brengen bij de commissie die de Oscars uitdeelt. De studio’s weten wat deze commissieleden willen zien en promoten vaak realistische dramafilms over historische gebeurtenissen, met een hele goede acteur en actrice in de hoofdrol. Dit jaar komt Paramount Pictures echter met ‘Transformers: Age of Extintion’.

Dat is niet zo heel raar als het lijkt. Grote blockbusters doen vaak mee met de Oscars maar dan in een categorie zoals beste special effects of voor het beste geluid. ‘Bad Grandpa’ was bijvoorbeeld genomineerd voor Best Makeup and Hairstyling. Wat wel raar is, of in ieder geval opvallend, is dat Paramount Pictures gelijk gaat voor de grote prijs. ‘Transformers 4′ is onder de aandacht gebracht voor alle categorie├źn, waaronder Best Picture en regisseur Michael Bay voor Best Director. Laat me maar in de reacties weten wat je daarvan vindt.

Lees ook:Wahlberg is nog niet klaar met ‘Transformers’
Lees ook:En de winnaar van slechtste film is…
Lees ook:Michael Bay kiest voor klein
Lees ook:Shia LaBeouf stopt met Transformers!
Lees ook:‘A Million Ways to Die in the West’ maakt kans op acht Razzies

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>