Eerste foto’s van Rock’s rampenfilm ‘San Andreas’

Als voorproefje op de trailer die dinsdag uitkomt, heeft Warner Bros. de eerste foto’s van de rampenfilm ‘San Andreas’ gedeeld. In de film speelt Dwayne ‘The Rock’ Johnson een helikopterpiloot die samen zijn ex-vrouw, gespeeld door Carla Gugino, op zoek gaat naar zijn dochter nadat Los Angeles is getroffen door een gigantische aardbeving. ‘San Andreas’ is de derde keer dat Johnson en Gugino samen een film maken, ze waren eerder al te zien in ‘Faster’ en ‘Race to Witch Mountain’. De blockbuster komt hier volgend jaar op 4 juni uit.

Lees ook:‘San Andreas’ heeft een schokkende trailer
Lees ook:Trailer vd Dag: Millenium 3 – Gerechtigheid
Lees ook:Eerste foto Scary Movie 5
Lees ook:Winnaars Golden Globes 2012 bekend
Lees ook:The Rock wordt een zingende halfgod in ‘Moana’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>