Remake ‘The Crow’ zit straks zonder Crow

De remake van ‘The Crow’ heeft een nieuwe regisseur gekregen, maar moet misschien ook op zoek naar een nieuwe hoofdrolspeler. De Spaanse filmmaker F. Javier Gutiérrez heeft ‘The Crow’ ingeruild voor horrorfilm ‘The Ring 3′ en werd al snel vervangen door nieuwkomer Corin Hardy. Dit kan het project vertragen, waardoor hoofdrolspeler Luke Evans (‘The Hobbit: The Battle of the Five Armies’) twijfelt of hij er nog wel tijd voor heeft.

In een interview met Den of Geek werd Evans gevraagd of ‘The Crow’ nog steeds doorgaat. Zijn antwoord was niet heel duidelijk, maar wel verre van positief. “Op het moment is ‘The Crow’ niet, niet voor mij. Ik denk dat het een beetje…ik bedoel, ik weet zeker dat de film ooit wel doorgaat, maar ik heb andere projecten die groen licht hebben gekregen en klaar zijn om gemaakt te worden, projecten waar ik erg geïnteresseerd in ben. Ik kan ook niet veel langer wachten!”

De opnames voor ‘The Crow’ staan gepland voor zomer 2015 en daarvoor hoeft Evans geen ruimte in zijn agenda te maken, maar als de opnames vertraging oplopen door het aannemen van een nieuwe regisseur, dan kan het inderdaad moeilijk voor hem worden. ‘Wonder Woman’- actrice Gal Gadot, moest eerder dit jaar de vrouwelijke hoofdrol in ‘Ben-Hur’ aan haar voorbij laten gaan omdat de opnames voor ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’ langer duurden dan verwacht. En als Evans straks moet kiezen tussen projecten, dan lijkt het er dus op dat hij niet zal kiezen voor ‘The Crow’.

Lees ook:Reboot van ‘The Crow’ is weer in beweging
Lees ook:‘Suicide Squad’ verliest Tom Hardy
Lees ook:De films van Steve Carell zijn niet meer om te lachen
Lees ook:Hunger Games nu ook als YouTube-serie
Lees ook:Zit Simon Pegg nou wel of niet in ‘Star Wars’ deel 7?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>