Van Damme kickt weer in nieuwe ‘Kickboxer’

‘Kickboxer’ is niks zonder Jean-Claude van Damme en gelukkig keert hij terug voor de remake. The Hollywood Reporter meldt dat hij in bespreking is voor een rol in de film. Dit keer als de grootmeester, die Kurt Sloan helpt om wraak te nemen op de sadistische kampioen Tong Po. De rol van leraar zou eerst gaan naar Tony Jaa (‘Ong-Bak’) maar zijn agenda was te vol en eigenlijk is dat ook wel goed nieuws.

Tony Jaa is natuurlijk geweldig, maar ‘Kickboxer’ heeft gewoon van Damme nodig, ook al zit deze film vol met talentvolle vechters. De hoofdrol wordt gespeeld door stuntman Alain Moussi, Ultimate Fighting kampioen Georges St-Pierre (‘Captain America: The Winter Soldier’) heeft ook een rol en Tong Po wordt gespeeld door Dave Bautista (‘Guardians of the Galaxy’). Bautista is niet alleen een spierbundel en voormalig pro-wrestler maar ook getraind in Mixed Martial Arts. Dit lijkt steeds meer een remake te worden die de moeite waard zal zijn.

Lees ook:Captain America’s grote liefde keert weer terug in ‘Ant-Man’
Lees ook:Videoboodschap dronken Jack Sparrow
Lees ook:Nog meer nieuwe foto’s The Avengers
Lees ook:Expendables 2 poster
Lees ook:Trailer ‘Pan’ toont een hele nieuwe Peter Pan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>