Jake Gyllenhaal heeft weer een hele nieuwe look

Voor de indrukwekkende thriller ‘Nightcrawler’ viel Jake Gyllenhaal een goede 12 kilo af om er uit te zien als een geloofwaardige engerd. Voor de nieuwe boksfilm ‘Southpaw’ transformeerde hij zijn lichaam nog een keer door 7 kilo aan spieren aan te komen. Deadline heeft de eerste foto van Gyllenhaals nieuwe look en hij is zo goed als onherkenbaar.

Regisseur van ‘Southpaw’ Antoine Fuqua (‘The Equalizer’) is zelf ook een bokser en zorgde ervoor dat Gyllenhaal klaar was voor de rol van zijn leven. “Jake gaat het beeld, dat mensen van hem hebben, veranderen. Ik liet hem twee keer per dag trainen in een boksring; hij deed het twee keer per dag, zeven dagen in de week. Ik had hem bijna iedere dag voor mijzelf en mijn trainer.” Die voorbereiding was erg belangrijk. “We hebben hem letterlijk in een beest veranderd.”

Volgens Fuqua was het belangrijk dat Gyllenhaal er 100% voor ging en dat hij besefte wat het betekende om andere dingen op te geven. “Ik denk dat hij het heeft uitgemaakt met zijn vriendin omdat hij iedere dag aan het trainen was. Hij trainde als een bokser. Ik liet hem sparren, echt klappen opvangen. Ik stopte hem in situaties waarin ik wilde zien waar hij van gemaakt was. Alleen boksers begrijpen wat je moet opofferen om een bokser te worden.”

Dat keiharde werk heeft resultaat gehad. Want zo ziet Jake Gyllenhaal er nu uit.

 

Lees ook:Een foute maar romantische Jake Gyllenhaal in Love and Other Drugs
Lees ook:Welke acteurs sloegen Avatar af?
Lees ook:Geen Gyllenhaal maar wel Batman in ‘Suicide Squad’
Lees ook:De Red Band trailer van ‘Nightcrawler’ is “Fucking Amazeballs”
Lees ook:‘Suicide Squad’ verliest Tom Hardy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>