Nieuwe ‘Paranormal Activity’ wordt griezelen in 3D

Horrorfilm ‘Paranormal Activity: Ghost Dimension’ wordt nog enger dan de vorige vier delen, want deel vijf zal in 3D zijn. Dat meldt Bloody Disgusting. Het is wel een opvallende keuze, want deze films staan juist bekend om hun low-budget aanpak; een camera in huis filmt alle enge, rare, bovennatuurlijk dingen die daar gebeuren. Maar volgens Bloody Disgusting zal het 3D-gedeelte zich waarschijnlijk afspelen in de Ghost Dimension.

Vooralsnog lijkt het er op dat dit geen artistieke keuze is, maar eentje van filmstudio Paramount Pictures om zoveel mogelijk geld te verdienen. ‘Paranormal Activity: Ghost Dimension’ is namelijk niet met speciale 3D-camera’s opgenomen. Die special effects worden later in post-productie toegevoegd. Zo voorkomt Paramount dat de opnames veel geld kosten, maar zo kunnen ze wel meer geld aan de kassa vragen, want een kaartje voor een 3D-voorstelling is duurder dan een normaal kaartje. Toch zal 3D wel voor enkele leuke schrikeffecten zorgen en als dit een succes wordt, zullen veel meer horrorfilms dat voorbeeld gaan volgen.

Lees ook:Paranormal Activity 2 van start
Lees ook:Watch This: Originele einde Paranormal Activity
Lees ook:Reacties Pathé de Munt op Paranormal Activity
Lees ook:Paranormal Activity
Lees ook:Paranormal Activity 2 goed ontvangen door critici!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>