Het is officieel, we krijgen ‘Independence Day 2′

Aan het einde van ‘Independence Day’ werden de ruimtewezens verslagen en de wereld gered, maar toch komt er een vervolg. Deadline meldt dat filmstudio Twentieth Century Fox hier toestemming voor heeft gegeven. Roland Emmerich, de regisseur van ‘Independence Day’, gaat ook het tweede deel gaan regisseren. Hij hoeft alleen nog maar het contract te ondertekenen en dan wordt er ook gelijk gezocht naar de cast voor de film. Will Smith zal daar echter niet bijhoren, hij heeft al laten weten geen zin in de film te hebben.

Dat kan natuurlijk altijd nog veranderen en volgens Deadline zijn er zelfs twee scripts geschreven; eentje waarin Smith de held is van het verhaal en eentje zonder hem. Met of zonder Smith zal de film sowieso een succes worden, al is Fox wel een beetje voorzichtig. Het oorspronkelijke idee was om twee vervolgfilms te maken, die achter elkaar werden opgenomen. Maar Fox gaat nu voor één vervolgfilm en als die een succes wordt, dan pas zullen ze nadenken over een derde deel. ‘Independence Day 2′ staat nu gepland voor 4 juli 2016.

Lees ook:Will Smith terug in Independence Day 2… en 3!
Lees ook:Seks met Jessica Alba en Blake Lively
Lees ook:Watch This: Johnny Depp in Imaginarium of Dr Parnassus
Lees ook:‘Fast & Furious’-regisseur voor ‘Star Trek 3′
Lees ook:Final Destination 5 wordt 5nal Destination…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>