Channing Tatum neemt plaats achter de camera

Channing Tatum is meer dan alleen een mooi koppie en buikspieren, hij is naast acteur ook producent en is van plan om regisseur aan zijn CV toe te voegen. The Hollywood Reporter meldt dat Tatum het jeugdboek ‘Forgive Me, Leonard Peacock’ zal gaan verfilmen. Het is een serieus verhaal over een jongen die het plan heeft om zijn beste vriend te vermoorden en daarna zichzelf. Tatum krijgt misschien ook nog een rol in de film als leraar die dit drama probeert te voorkomen.

Het boek is geschreven door Leonard Quick, die ook ‘The Silver Linings Playbook’ schreef. Deze boekverfilming leverde Jennifer Lawrence haar eerste Oscar op. Dus het is logisch dat Tatum interesse heeft om een boek van Quick te verfilmen. Na hits als ‘Step Up’, ‘G.I. Joe’, ‘Magic Mike’ en ’21 Jump Street’ wil hij nu de serieuzere kant op gaan en de eerste stap naar een serieuze Channing Tatum is ook al gezet met ‘Foxcatcher’.

Deze dramafilm, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, krijgt talloze goede recensies en niet alleen Channing Tatum laat zich in ‘Foxcatcher’ van een serieuze kant zien, ook Steve Carell bewijst dat hij veel meer is dan een komiek. Bekijk alvast de trailer om een idee te krijgen wat een goede acteur Channing Tatum eigenlijk is.

Lees ook:White House Down trailer en posters met Channing Tatum en Jamie Foxx
Lees ook:White House Down foto’s met Channing Tatum
Lees ook:Talent Scout: Channing Tatum
Lees ook:Channing Tatum wil ook Ghosts busten
Lees ook:De films van Steve Carell zijn niet meer om te lachen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>