‘Uncharted’ heeft een nieuwe schrijver, nu nog een hoofdrolspeler

De filmversie van ‘Uncharted’ heeft weer een nieuwe schrijver en hopelijk brengt dit het hele project een beetje op gang. The Hollywood Reporter meldt dat Mark Boal (‘Zero Dark Thirty’, ‘The Hurt Locker’) een poging zal doen met een goed verhaal te komen, nadat vijf andere schrijvers er al aan gewerkt hebben. Naast het vinden van de juiste hoofdrolspeler is het verhaal een groot struikelblok voor de film.

Het begon met David O. Russell, de regisseur en schrijver van onder andere ‘Silver Linings Playbook’ en ‘American Hustle’. Hij zou ‘Uncharted’ regisseren en schrijven, maar zijn versie werd direct afgekraakt door fans van de games. Russell kwam met het idee om van Nathan Drake een kunstdief te maken, in plaats van een schatzoeker, en hij zou samen met zijn vader en oom allerlei kunstschatten moeten beschermen. Daar gaan de games helemaal niet over. Nathan Drake is gewoon een moderne Indiana Jones, die allerlei levensgevaarlijke avonturen beleeft op prachtige locaties en tussendoor grapjes maakt.

Een ander punt van kritiek was de casting van Mark Wahlberg als Nathan Drake. De fans hoopten namelijk op Nathan Fillion, Castle uit de serie ‘Castle’. Ze begonnen er zelfs een Facebook-pagina voor. Fillion lijkt ook geboren om de rol van Drake te spelen, maar is waarschijnlijk te oud wanneer de film eindelijk gemaakt wordt. De film staat nu gepland voor 2016 en het is te hopen dat Mark Boal, die zelf aangeeft een grote fan van ‘Uncharted’ te zijn, het project weer op de rails krijgt. Daarna hoeven ze alleen nog de juiste acteur te vinden.

Lees ook:Uncharted film & Drake magazine
Lees ook:Oude bekende in nieuwe ‘Star Wars’-film
Lees ook:Broken City Trailer met Wahlberg en Crowe
Lees ook:Broken City clip met Wahlberg en Crowe
Lees ook:Nieuwe Percy Jackson: Sea of Monsters trailer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>