Disney en Pixar zijn nog niet uitgespeeld

‘Toy Story 3′ zou de laatste zijn, maar aangezien de film meer dan een miljard heeft opgebracht, komt er alsnog een vierde deel. Dat heeft Bob Iger, de baas van Disney, tijdens een presentatie aan financiële analisten bekend gemaakt. ‘Toy Story 4′ zal gelukkig wel in goede handen zijn. John Lasseter, de grote man bij Pixar en verantwoordelijk voor het eerste en tweede deel, zal deel vier gaan regisseren.

Lasseter krijgt daar ook de tijd voor, de film verschijnt pas in 2017. Toch zijn er al een lange tijd geruchten dat het vierde deel er aan zat te komen. In 2010 meldde The Wrap dat Tim Allen een contract had getekend voor ‘Toy Story 4′. Zelfs al was dat puur uit voorzorg, dan nog speelde Disney met het idee voor deel vier, ook al nam Andy in ‘Toy Story 3′ afscheid van zijn speelgoed. De kans bestaat dus dat ze al langer bezig zijn met de productie van de animatiefilm. In ieder geval hebben ze bij Pixar niet stil gezeten, speciaal voor de kerstdagen komt er nog een korte televisiefilm uit, waarin Buzz en Woody het opnemen tegen een leger dino’s.

Lees ook:Vier Disney Pixar films krijgen re-release
Lees ook:Emoties krijgen een gezicht bij Pixar
Lees ook:‘Frozen’ krijgt een vervolg
Lees ook:Cars 2 trailer doet denken aan… Mission Impossible!
Lees ook:Recensie – Toy Story 3

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>