Christian Bale wil de Job niet meer

De nieuwe Steve Jobs-film met Christian Bale in de hoofdrol, moet het doen zonder Christian Bale. The Hollywood Reporter meldt dat Bale zich terugtrekt uit de film. Volgens bronnen omdat de acteur zelf concludeerde dat hij niet de juiste persoon is om Steve Jobs te spelen. Dat is een hele grote tegenvaller. Voor filmstudio Sony was Christian Bale de eerste keus en schrijver Aaron Sorkin noemde Bale de beste acteur voor de rol.

Deze tweede film over Jobs laat al drie jaar op zich wachten en met een hoofdrolspeler konden de opnames eindelijk van start gaan. Kort na het nieuws dat Bale de rol had aangenomen, werd bekend dat Seth Rogen en Jessica Chastain ook in de film zouden spelen. Sony zal nu op zoek moeten gaan naar een nieuwe hoofdrolspeler. Dat wordt geen makkie. Matt Damon, Ben Affleck en Bradley Cooper waren in de race voor de film, maar alle drie hebben ze een volle agenda. Daarnaast is het ook een moeilijke rol, de film is verdeeld in drie lange delen, met enorm veel tekst. Het is dus maar welke acteur goed genoeg is en de tijd heeft om deze rol op zich te nemen.

Lees ook:Christian Bale heeft de Job
Lees ook:Geen Bale? Doe dan maar Fassbender
Lees ook:Sony is Steve Jobs helemaal zat
Lees ook:Natalie Portman in beeld voor ‘Jobs’-film
Lees ook:Meevaller voor Rogen, tegenvaller voor Gadot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>