Bill en Bruce gaan naar ‘Magic City’

De misdaadserie ‘Magic City’ komt naar het grote scherm en heeft direct twee topacteurs vast weten te leggen. The Hollywood Reporter meldt dat Bruce Willis en Bill Murray een rol krijgen in de film. Vooral Bill Murray is een verrassende keuze, want hij is een van de moeilijkste acteurs om in contact mee te komen. Hij heeft geen agent en als je hem in je film wilt, moet je een speciaal nummer bellen en een boodschap achterlaten, als Bill Murray interesse heeft, dan belt hij je terug.

‘Magic City’ heeft in ieder geval zijn interesse en dat zal deels komen omdat de film geschreven en geregisseerd wordt door Mitch Glazer, die verantwoordelijk was voor het script van Murray’s kerstklassieker ‘Scrooged’. Glazer heeft ook het scenario geschreven van ‘Rock the Kasbah’, een comedy waar Willis en Murray allebei een rol in hebben.

De serie is in Nederland niet bekend en werd alleen uitgezonden op HBO. Na twee seizoenen werd de stekker er al uitgetrokken. Misschien zal de misdaadserie het ook beter doen als film. ‘Magic City’ gaat over het stijlvolle maar oh zo corrupte Miami van 1959, waar hoteleigenaar Ike Evans zijn hoofd boven water probeert te houden terwijl maffiabaas Ben Diamond in zijn nek hijgt.

Lees ook:Wie willen er allemaal spelen in ‘Ghostbusters 3′… en wie niet?
Lees ook:Geruchten doen de ronde over Ghostbusters 3
Lees ook:Bruce Willis zegt YES tegen Die Hard 6
Lees ook:Bruce Willis terug in Sin City: A Dame to Kill For
Lees ook:Simon Pegg gaat ‘Star Trek 3′ schrijven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>