Spielberg heeft zijn reus gevonden

Op dit moment is Steven Spielberg druk bezig met de opnames van een nieuwe spionagethriller met Tom Hanks, maar dat houdt hem niet tegen om al de basis te leggen voor zijn volgende familiefilm ‘The BFG’. In Nederland kennen we deze titel beter als ‘De GVR’, Roald Dahls kinderboek over een Grote Vriendelijke Reus. Filmstudio Dreamworks¬†heeft bekend gemaakt dat de rol van de reus gespeeld zal worden door Mark Rylance, een theateracteur met een hele volle prijzenkast, die ook te zien zal zijn in Spielbergs spionagethriller.

In een reactie noemt Spielberg hem een geweldige acteur die kan verdwijnen in een rol en bekend staat om zijn dappere keuzes, hij is daarom vereerd dat Rylance de rol van vriendelijke reus op zich neemt. Naast een topacteur als Rylance is de schrijfster van de film ook niet zomaar iemand. Het scenario is in handen van Melissa Mathison en zij schreef het script van Spielbergs klassieker ‘E.T.’

Lees ook:Christian Bale wil de Job niet meer
Lees ook:Watch This: Mel Gibson scheldt presentator uit
Lees ook:Tron toont nieuwe beelden in trailer
Lees ook:Jurassic Park IV komt in 2014!
Lees ook:Billy Boyd laat weer van zich horen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>