Reboot van ‘The Crow’ is weer in beweging

De reboot van cultklassieker ‘The Crow’ gaat volgend jaar van start. Dit meldt The Hollywood Reporter na een interview met producent Ed Pressman, die de film alvast omschrijft als de duistere tegenhanger van Spider-Man. Deze versie van ‘The Crow’ is al in ontwikkeling sinds 2008 en deed er heel erg lang over om een hoofdrolspeler, regisseur en schrijver te vinden. Met Luke Evans (‘Dracula Untold’, ‘The Three Musketeers’) als Eric “The Crow” Draven, de Spaanse regisseur F. Javier GutiĆ©rrez achter de camera en zanger Nick Cave verantwoordelijk voor het verhaal, kunnen de opnames eindelijk beginnen.

Toch blijft de reboot een gevoelig onderwerp voor veel fans. ‘The Crow’ uit 1994 is een film met een geschiedenis. Tijdens de opnames kwam hoofdrolspeler Brandon Lee, de zoon van filmlegende Bruce, om het leven door een ongeluk met een pistool. Dankzij een dubbelganger en wat veranderingen in het script kon de film alsnog worden gemaakt en het werd een klassieker.

Luke Evans snapt dat veel fans het origineel een warm hart toedragen en in een interview met Red Carpet News vertelt hij dat ze zich vooral zullen richten op het oorspronkelijke stripverhaal. “De film met Brandon Lee staat op zichzelf als een briljante cultklassieker. Wij gaan terug naar het boek, het oorspronkelijk boek. Dat is spannend omdat we delen van het verhaal kunnen laten zien, die nog niet eerder op het scherm te zien waren.’

 

Lees ook:Remake ‘The Crow’ zit straks zonder Crow
Lees ook:De engste clown ooit keert terug
Lees ook:Eerste Dracula Untold trailer
Lees ook:Doom is geen Doctor meer
Lees ook:Orlando Bloom ziet ‘Pirates 5′ wel zitten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>