Ken jij deze komische film van Meryl Streep?

Meryl Streep speelt voornamelijk in thrillers of drama’s en daar kennen de meeste mensen haar ook van. The Devil Wears Prada en Julie and Julia zijn uitzonderingen op de regel. Maar er is nog een film waar Meryl Streep zich van haar grappige kant laat zien en dat is in ‘She Devil’.

Meryl Streep als Mary Fisher

Ik geef het toe; het is een behoorlijk ‘oude film’ maar hij is buitengewoon grappig. Het is een echte televisiefilm want ik heb hem (vroeger) ontelbare keren op tv voorbij zien komen. Meryl Streep speelt Mary Fisher, een mooie en succesvolle vrouw zonder zorgen.. totdat ze een nieuwe vriend krijgt. Ze krijgt zijn kinderen en hun moeder er gratis bij.

Bekijk hier de trailer:

Lees ook:Voordat ‘Idols’ bestond was er…Florence
Lees ook:The Iron Lady vanaf vandaag verkrijgbaar op Blu-Ray en DVD
Lees ook:Julie & Julia
Lees ook:Devil’s Pond, een spannende thriller met Tara Reid
Lees ook:Trailer vd Dag: It’s Complicated

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>