Je eigen bioscoop, gewoon in huis

Het jaar 2015 is inmiddels alweer een week oud. Daarom is het wel even tijd om te kijken naar de perfecte opstelling voor onze tv. Het is namelijk een jaar waarin ons veel te wachten staat. Voor ons zijn dat natuurlijk de meest romantische en spectaculairste films. De mooiste manier om dit te bekijken? Een thuisbioscoopje natuurlijk! Gewoon heerlijk vanop de bank of vanuit die luie stoel.

Nu zul je misschien denken: een thuisbioscoop? Ja! Een bioscoop, gewoon in huis! Dat is namelijk mogelijk met de televisies die je bijvoorbeeld al vindt op PlatteTVDiscounter.nl. Het beeld kan voor nog meer plezier zorgen bij het kijken van de films die 2015 ons brengt. Wij Nederlanders zijn vaak nogal veeleisend en de nieuwste schermen van onder andere Samsung, LG en Philips zorgen toch wel voor een hele nieuwe ervaring. Vooral de allerscherpste beelden laten ons volop genieten.

4K Ultra HD

Denk eens aan 4K. Het is een resolutie die je de komende tijd steeds vaker tegen zult komen. Niet zo gek als je het ons vraagt hoor. Wij kunnen namelijk al erg genieten als we naar dit beeld kijken. Zo scherp beeld, we hoeven geen detail meer te missen! Dit gebeurt ook nog eens zeer vloeiend, geen haperende beelden dus. Deze schermen worden niet alleen steeds mooier qua beeld, maar ook het design! Heb je niet heel veel ruimte? Dan kun je natuurlijk al gaan voor een televisie van 40 inch. Als dat niet groot genoeg is kun je natuurlijk ook gaan voor een beeldscherm van 98 inch. Dán komt het echte gevoel van een thuisbioscoop wel heel dichtbij. Uiteraard kun je ook gaan voor een afmeting die daartussen zit. Welk formaat je ook kiest, de graphics zijn fantastisch!

plattetvdiscounter

Upscaling naar 4K

Maar zoveel is er toch nog niet beschikbaar in 4K? Dat klopt! Daarom is er 4K Upscaling. Hiermee kun je er helemaal zelf voor zorgen dat de beeldkwaliteit van films verbeterd wordt. Je geniet dus altijd van scherp beeld.

3D voor nog meer werkelijkheid
De meesten zullen het eigenlijk wel kennen en weten hoe het eruit ziet, de 3D-technologie. Gezellig in de bioscoop met een brilletje op genieten van beelden die op je afrazen. Door deze technologie zal het gaan lijken alsof je wordt omgeven door alle actie en romantiek. Of je dit wilt doen in passieve of actieve 3D is helemaal aan jezelf! De acteurs uit jouw favoriete films komen nu gewoon op je af.

Films zullen gewoon nooit meer hetzelfde zijn, dat is zeker met een 4K Ultra HD-televisie! Want ook het geluid van deze tv’s mag er wezen. Op zoek naar het ultieme bioscoopgeluid? Dan breid je je tv toch gewoon uit met een soundbar of home cinema set! Alles voor dit ultieme gevoel kun je zelf voor zorgen.

Geen reacties // Reageer